Klantenservice

Hulp nodig met het afronden van uw bestelling, of heeft u gewoon een vraag? Wij helpen u graag verder. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact u op. Voor dringende vragen kunt u uiteraard bellen of mailen.

 

Snel antwoord op jouw vragen?

Wellicht staat jouw antwoord hier beneden, tussen onze veelgestelde vragen.

Is het mogelijk om kleine aantallen te bestellen?

Bij sommige producten op de website is er een minimale afname vastgesteld, bijvoorbeeld 250 stuks. Mocht u iets willen bestellen onder dit aantal, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken.

Hoe lever ik mijn logo aan.

Om het beste resultaat te bereiken in het voor u uit te voeren drukwerk ontvangen wij uw artwork graag digitaal. De bestanden kunnen aangeleverd worden in Adobe Illustrator met teksten als lettercontouren. Voor andere formaten graag vooraf overleggen. Artwork kan direct gemaild worden aan: info@dijkvan.nl Overigens willen wij erop attenderen dat bestaande logo's en teksten vrijwel altijd digitaal beschikbaar zijn bij uw huisdrukker (voor briefpapier e.d.) of reclamebureau. Model- en prijswijzigingen, kleurafwijkingen, kennelijke drukfouten en wettelijke heffingen voorbehouden.

Kan ik een sample aanvragen?

Voor het aanvragen van een sample kunt u mailen naar: info@dijkvan.nl of bellen naar: 050-3130330. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door.

Neem contact met ons op

Error 404